HEMA

retourformulier mobiele producten

Beste klant,

Het is niet mogelijk om je toestel bij een HEMA winkel te retourneren. Middels dit formulier kun je jouw toestel aanmelden voor retour en/of reparatie.

  • Kies voor retour als je jouw toestel wilt retourneren en het aankoopbedrag wenst terug te ontvangen. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde toestel jouw aankoopbedrag terug.
  • Kies voor reparatie als er een defect is aan jouw toestel. HEMA mobiel beoordeelt de aanvraag of het defect binnen de garantievoorwaarden valt.

Wanneer je het formulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je per e-mail een bevestiging met een uniek ticketnummer. Bewaar dit nummer goed. HEMA mobiel zal vervolgens jouw aanvraag beoordelen. Na ontvangst van de melding nemen wij binnen twee werkdagen per e-mail contact met je op om het verzoek door te nemen en de vervolgstappen aan te geven.

Velden met een * zijn verplicht.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK