HEMA

prepaid voordeelbundels

HEMA mobiel prepaid biedt naast aantrekkelijke standaardtarieven ook voordelige bundels aan. Maak je regelmatig gebruik van het internet, dan kun je voor slechts 5,- al een 250 MB data maandbundel aanschaffen.

bundels

Met een internet maandbundel kun je op elk gewenst moment heel voordelig surfen en mailen. De bundel verloopt na 31 dagen, of zodra je de limiet van het datagebruik bereikt hebt, zonder dat je een abonnement aangaat. Je kunt de databundels op twee manieren bestellen:

  1. via een USSD-code- je betaalt een maandbundel uit je beschikbare beltegoed, dus zorg dat je eerst voldoende beltegoed hebt opgewaardeerd
  2. via ‘direct opwaarderen’ je geeft je mobiele nummer op, kiest je bundel en betaalt via iDeal

 

internet op mobiel

kost

duur

USSD code

tegoed opvragen

standaard

0.30

per MB

maandbundel tot 250 MB  

5.00*

per maand

*138#

*138*001#

maandbundel tot 500 MB  

7.50*

per maand

*133#

*133*001#

maandbundel tot 1GB  

12.50*

per maand

*127#

*127*001#

MMS versturen

0.39**

per bericht

Dienst gestopt per 1 juli 2017

SMS saldo naar 1266 (gratis) en je ontvangt een bericht met het saldo van zowel je beltegoed, bonustegoed als het datategoed

Als je de grens overgaat, krijg je één of meerdere SMS berichten van HEMA o.a. over het gemak van voicemail en informatie over tarieven voor bellen, sms'en in het buitenland. Stel je geen prijs op deze berichten, dan kun je je in Nederland per SMS afmelden door een bericht te sturen met de tekst 'INFO UIT' naar 1330. Je kunt je op ieder moment in Nederland weer aanmelden voor deze sms-berichten door een bericht met de tekst 'INFO AAN' te sturen naar 1330.

bundels buitenland

Dataroaming in de EU met bundels is nu ook bij HEMA mobiel prepaid mogelijk .

Er zijn geen bundels beschikbaar voor landen buiten Europa.

Bel je naar een vast of mobiel buitenlands nummer, dan betaal je het tarief voor buitenland.
Alle tarieven voor internetten, bellen naar en in het buitenland zijn te vinden in de
tarievenoverzicht van HEMA mobiel prepaid.

* instructies voor het aanmelden

Vul de USSD code in en druk op de beltoets. Het bedrag wordt betaald uit je beschikbare tegoed. Ter bevestiging ontvang je een bericht van je aanmelding. Wanneer de limiet is bereikt, ontvang je een bericht dat je bundel is afgelopen. Je kunt tegen het standaard tarief per MB verder surfen of na minimaal 24 uur na de eerste aankoop van de bundel je aanmelden voor een nieuwe.
** MMS staat voor Multimedia Messaging Service.
 MMS is een verouderde dienst waarbij de media bestanden maximaal 320 KB mogen bedragen, een gemiddelde foto is tegenwoordig een stuk groter.Daarnaast zijn er momenteel goede en goedkopere alternatieven voor het versturen van een MMS beschikbaar, zoals bijvoorbeeld WhatsApp.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK