HEMA

hoe werkt het?

HEMA mobiel prepaid

Je kunt een HEMA mobiel prepaid startpakket online kopen via deze link of in de winkel.

HEMA biedt standaard de nieuwe 3-in-1 simkaart. Dit is een normale simkaart, micro simkaart en nano simkaart in één. De micro- en/of nano-simkaart is eenvoudig uit te de normale simkaart te drukken. Zo bestel je altijd de goede simkaart.

 

Als je de simkaart in je bezit hebt kan je gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen bellen.

 1. doe de HEMA-simkaart in je toestel
 • Druk de simkaart voorzichtig uit de kaarthouder.
 • Gooi deze kaarthouder niet weg: hierop staat je pukcode. Bewaar deze kaarthouder bij dit simpakket.
 • Zet je telefoon uit en verwijder de batterij. De kleine simkaart schuif je in de kaartsleuf van de telefoon. Let erop dat het goudkleurige plaatje omlaag is gericht.
 • Plaats de batterij weer in je telefoon.
 1. zet je telefoon aan
 2. toets de pincode van de HEMA-simkaart in. De eerste keer is de pincode 0000. Vervolgens druk je op oké. Bel 1244(gratis); je simkaart is nu aangemeld op het netwerk

Met de prepaidkaart heb je meteen 1.- beltegoed dat je direct kunt gebruiken. Komt er op je beeldscherm SIM GEWEIGERD te staan, dan zit er waarschijnlijk een simlock op je toestel. Kijk voor het opheffen van de simlock op de site van je huidige provider.

Meer informatie is te vinden in de gebruiksaanwijzing die je bij het startpakket hebt gekregen.

direct HEMA beltegoed opwaarderen

Via HEMA direct opwaarderen kan je heel makkelijk online rechtstreeks je beltegoed opwaarderen met 5.-, 10.- of 20.-. Deze mogelijkheid is beschikbaar nadat je al één keer hebt gebeld.

Betalen kan gemakkelijk met iDEAL of creditcard of Paypal en je hebt je beltegoed direct beschikbaar zonder invoeren van een 16-cijferige opwaardeercode. Je hebt volledige controle over je uitgaven voor mobiel bellen. Ook zijn er geen administratiekosten
Direct
 opwaarderen kan hier. 

de hoogte van je beltegoed opvragen in Nederland

 • Bel gratis 1244 en kies optie 1, opvragen beltegoed en binnen enkele seconden hoor je de hoogte van het beltegoed.
 • Of bel gratis *101# en binnen enkele seconden zie je het beltegoed op je scherm.
 • SMS saldo naar 1266 (gratis) en je ontvangt een bericht met het saldo van zowel je beltegoed, bonustegoed als het datategoed.

de hoogte van je beltegoed opvragen in buitenland

 • Bel gratis *101# en binnen enkele seconden zie je het beltegoed op scherm.
 • SMS saldo naar 1266 (gratis) en je ontvangt een bericht met het saldo van zowel je beltegoed, bonustegoed als het datategoed

problemen bij het direct beltegoed opwaarderen?

Ondervind je problemen bij het direct opwaarderen? Is bijvoorbeeld het beltegoed niet binnen 24-uur bijgeschreven en je hebt wel betaald. Vul dan onderstaand scherm in en verstuur.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK