HEMA

toestel

1. Zijn de HEMA toestellen simlockvrij?

Ja, de HEMA toestellen zijn simlockvrij. Dit bekent dat je jouw eigen simkaart kunt gebruiken.

2. Wat is een Quad Core processor?

Een Quad Core processor gebruikt vier kernen om alle instructies uit te voeren, een Dual Core processor gebruikt hiervoor twee kernen. Hierdoor heeft een toestel met een Quad Core processor een hoge snelheid, waardoor je snel tussen verschillende apps kunt schakelen.

3. Op welk besturingssysteem draait de HEMA smartphone of HEMA tablet?

Alle toestellen van HEMA draaien op het Android 4.4 KITKAT besturingssysteem. Dit is de nieuwste Android besturingssysteem.

4. Waar kan ik terecht voor technische vragen?

Je kunt jouw technische vragen stellen aan HEMA mobiel consumentenservice. Hiervoor kun je bellen naar 020 311 4800 (openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur).

5. Waar vind ik de gebruikershandleiding van mijn HEMA toestel?

De gebruikershandleidingen van de smartphones en tablets kun je hier downloaden.

6. Wat is dual sim technologie?

Alle HEMA toestellen zijn uitgerust met dual sim technologie. Dit betekent dat er twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel kunnen. Je kunt dan een simkaart voor privédoeleinden en een simkaart voor werk in je toestel stoppen. Zo hoef je hiervoor niet twee verschillende toestellen te gebruiken. Ook kun je een simkaart voor het binnenland en een simkaart voor het buitenland in het toestel plaatsen. Ideaal als je regelmatig in het buitenland bent.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK