HEMA

retourneren

1. Kan ik mijn toestel bij een HEMA winkel retourneren?

Nee, je kan je toestel niet bij een HEMA winkel retourneren. Vul het retourformulier in om het toestel aan te melden voor retour. Binnen 2 werkdagen neemt HEMA mobiel contact met je op. Bestellingen kunnen binnen 30 dagen na aankoop worden geretourneerd. Alleen producten in de originele staat met alle behorende accessoires met de oorspronkelijke pakbon of kassabon worden geaccepteerd.

2. Hoe moet ik een toestel retour sturen?

Meld vooraf je retour aan via het retourformulier. Vul hier het retourformulier in om je toestel aan te melden voor retour. Je ontvangt hier ook een bevestiging van. Binnen 2 werkdagen neemt HEMA mobiel per e-mail contact met je op om de vervolgstappen aan te geven en om je verzoek af te handelen. Alle vereisten voor het retourneren worden per e-mail gecommuniceerd.

Bestellingen kunnen binnen 30 dagen na aankoop worden geretourneerd. Alleen producten in de originele staat met alle behorende accessoires met de oorspronkelijke pakbon of kassabon worden geaccepteerd. De verzendkosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor eigen rekening. Het is niet mogelijk om het toestel bij een HEMA winkel te retourneren.

3. Er is een defect aan mijn toestel, wat moet ik doen?

Als je toestel defect is, kun je hier het retourformulier invullen om het toestel aan te melden voor reparatie. Meld vooraf je reparatieverzoek aan. Je ontvangt hier een bevestiging van. Binnen 2 werkdagen neemt HEMA mobiel per e-mail contact met je op om de vervolgstappen aan te geven.

Als de benodigde reparatie binnen de productgarantie valt, wordt dit per e-mail bevestigd. In het bericht staat ook aangegeven, waar je het defecte toestel of accessoires naar toe kunt sturen. We zullen het toestel zo spoedig mogelijk repareren. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. De verzendkosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor eigen rekening.

Indien de benodigde reparatie buiten de productgarantie valt, word je eerst geïnformeerd over de kosten van de reparatie. Je kiest vervolgens zelf of je tegen deze kosten het toestel wilt laten repareren.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK