HEMA

garantie

1. Wat is de garantietermijn van mijn HEMA toestel?

Op alle HEMA toestellen zit een garantie van twee jaar vanaf aankoopdatum. Als je het toestel voor de eerste keer gebruikt start automatisch de registratie applicatie van HEMA mobiel. Volg de stappen en noteer jouw gegevens, zodat je per e-mail het garantiebewijs en de voorwaarden ontvangt.

2. Hoe kan ik mij registreren voor de garantie als ik geen e-mailadres heb?

Om je garantiebewijs te kunnen ontvangen, heb je een e-mailadres nodig. Het is noodzakelijk dat je een e-mailadres hebt of aanmaakt.

Het aanmaken van een e-mailadres is makkelijk en is snel geregeld. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de Gmail applicatie openen. Als je de applicatie opent, krijg je de keuze om een bestaande Google-account toe te voegen of een nieuwe Google-account aan te maken. Je kiest dan voor de tweede optie en doorloopt de stappen. Hierna heb je een eigen e-mailadres aangemaakt.

Om het toestel vervolgens te registreren voor de garantie open je de HEMA mobiel applicatie en volg je de instructies. Je garantiebewijs wordt dan naar het opgegeven e-mail adres verstuurd.  

3. Waar kan ik informatie vinden over de garantie?

Zodra je jouw toestel geregistreerd hebt, ontvang je jouw garantiebewijs per e-mail. De voorwaarden kun je ook hier terugvinden.

4. Wat valt er onder de garantie?

In de voorwaarden kun je terugvinden wat er binnen de productgarantie valt. Indien het toestel gerepareerd moet worden en de reparatie niet binnen de productgarantie valt, ontvang je hierover bericht voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Zo hoef je nooit onverwachts voor een reparatie te betalen. Meld je reparatieverzoek aan via het retourformulier.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK