HEMA

buitenland bellen

Let op: De dienst HEMA Buitenland bellen is gestopt per 01 januari 2016. Het is niet meer mogelijk om via onze centrale inbelnummers naar het buitenland te bellen.

1. Moet ik voor buitenland bellen altijd via de telefooncentrale bellen?

Ja, om tegen het voordelige tarief te bellen moet er via de telefooncentrale gebeld worden.

Bel met de telefoon waaraan het beltegoed is gekoppeld eerst naar nummer 0800-2111 (gratis vanaf een vaste lijn) of 020-7155555 (vanaf een mobiele telefoon).

Toets vervolgens het telefoonnummer in (inclusief internationale toegangscode en landnummer) en sluit af met een hekje [#].

2. Hoe werkt het opwaarderen met HEMA buitenland bellen?

Bel met de telefoon waarmee je voortaan goedkoper naar het buitenland wilt bellen naar nummer 0800-2111 (gratis vanaf een vaste lijn) of 020-715 5555 (vanaf een mobiele telefoon). Je betaalt hiervoor het normale tarief aan je eigen provider voor een binnenlands gesprek). Voer de code in die je per e-mail hebt ontvangen of die op de kassabon vermeld staat. Het beltegoed is nu gekoppeld aan deze telefoon, wijzigen achteraf is niet meer mogelijk. Je kunt direct voordelig bellen naar het buitenland.

Let op: deze dienst is gestopt  per 1 januari 2016. Beltegoed kopen is niet meer mogelijk. Alle uitstaande beltegoeden waren bruikbaar tot en met 31 december 2015. Bellen naar het buitenland via HEMA buitenland bellen is nu niet meer  mogelijk.

3. Kan ik met HEMA mobiel prepaid tegoed ook gebruik maken van HEMA buitenland bellen?

Nee, je kunt alleen gebruik maken van HEMA buitenland bellen met HEMA buitenland bellen beltegoed. Het tegoed koppel je aan één vaste of mobiele telefoon, ongeacht welke provider.

Je kunt dus wel HEMA buitenland bellen tegoed aan je HEMA mobiel prepaid simkaart koppelen.

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK