HEMA

hoe werkt het

In slechts 4 stappen kunt u online beltegoed aanschaffen van alle bekende aanbieders uit de markt. U ontvangt direct de code waarmee u uw telefoon weer kunt opwaarderen. De betaling vindt plaats via iDEAL, het veilige online betalingsysteem via uw bank.

stap 1: beltegoed selecteren

Selecteer één of meerdere kaarten en geef het aantal aan. Aan de rechterzijde van de pagina ziet u nu een specificatie in de vorm van een kassabon. Is de bestelling compleet, druk op Verder.

stap 2: persoonlijke gegevens invullen

Vul in het scherm uw naam, e-mail adres, postcode en mobiel nummer in. De velden met een sterretje zijn verplicht, omdat deze noodzakelijk zijn voor de betaalafhandeling via uw bank en het versturen van de belcodes aan uw e-mail adres. Vink aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden en druk op Betalen.

stap 3: betalen via uw bank met iDEAL

wordt nu omgeleid naar uw bank en verlaat tijdelijk de HEMA site. Bij drukte kan dit een paar seconden duren. Volg nu de procedure van uw bank. Als de betaling is afgerond, wordt u terug geleid naar de HEMA website. Ook dit kan soms enkele seconden duren, maar blijf wachten.

Let op! Na de online betaling kan het wegens drukte bij de bank soms enige minuten duren voordat u de code per email ontvangt.

stap 4: beltegoed opwaarderen

U ziet het bestelde product in de vorm van een kassabon, met de opwaardeercode en een beschrijving voor de procedure van opwaarderen. U kunt nu de code invoeren in uw telefoon. De informatie wordt ook per e-mail aan u verstuurd.

Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.